Salam Kenal Dari Banua

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Salam Kenal Dari Banua

Post by muchtar_satoe on 14.04.09 23:03

Assalamualaikum, Salam kenal saking kulo muchtar bocah kelahiran Njeporo Jawa - tengah
Salam hormat lan nderek gabung kagem Mas Admin JeparaGroub

Salam persahabatan kagem sedoyo sederek 2 wonten jeporo, kulo niki panci tiang jeporo nanging sak niki kulo nembe ngais rejeki wonten pulau kalimantan, dados ugi sak puniko kulo mboten ngertos kabare njeporo.

menawi rencang - rencang sedoyo purun maringi perso tentang kahanan kota tercinta Jepara Bumi Bidadari......!

Cekap Semonten, mugi mugi saget diterimo wonten forum puniko....! nek enten wekdal sowan wonten Blog Kulo geh.   http://satoeband.blogspot.com/

Maturnuwun sakderengipun

muchtar_satoe
Newbie
Newbie

Male Jumlah posting : 8
Age : 29
Lokasi : Banjarmasin
Registration date : 14.04.09

Lihat profil user http://satoeband.blogspot.com/

Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik